Username:
Password: Forgot?
Register
-/+
Shoutbox - History
sivart0 : we could put sivquest in this arcade :D
sivart0 : Moo
Kesha : Testing out Qutebrowser, works pretty good
Kesha : An HTML5 arcade would be cool, not sure how HTML5 games are distributed these days, wonder if there's a way to collect them for an arcade system?
Sean : finally got rid of the arcade link. Took a while to find where it was, lol
sivart0 : Hmmmm
sivart0 : Mobole test
momo : hi sean, i found a new php arcade and who adapted HTML game on it
Sean : I'm much better at it than I was back then for sure
sivart0 : anybody can write one, been done to death
 
Win XP
skinz
Posts: 54
Status: Offline
Group: Member
Member: #27
Quote
Jaxboards works perfect with Win XP. I'm using FF7. But anyway I found this "bug". The last time posted times are all on "one minute ago".

the page loads fine at first but after some minutes (around 20) the bug appears.

screenie:


I make SKINS @___@
http://rarez.jaxboards.com

^ Top
I take JaxBoards seriously
Posts: 890
Status: Offline
Group: Admin
Member: #5
Quote
I don't think the date would change for posts unless the browser thinks there's an update, so maybe someone recounted statistics around then or something like that? Is this something that's happened to you multiple times?
^ Top
boss.
Posts: 961
Status: Offline
Group: Admin
Member: #1
Quote
This happens I'm guessing as a result of the bit of javascript that I have that runs through all dates on the page and updates their times (in real time!)

I'll have to look into why it isn't working with this particular setup. My guess is that this particular version of firefox on windows XP doesn't support the Date.setTime() method, which would cause the date recalculation to do just this. I'll have to get my hands on a XP virtual machine and have a look.

Thanks for reporting this.
^ Top
boss.
Posts: 961
Status: Offline
Group: Admin
Member: #1
Quote
Update: I've added in a little line that I think may solve this issue. Let me know if it doesn't. (Be sure to clear cache/get a good refresh)
Edited by: Sean , Oct 12th, 2011 @ 10:09 am
^ Top
skinz
Posts: 54
Status: Offline
Group: Member
Member: #27
Quote
nope, it still happens. I cleared my cookies and java cache. same error. it seems to, for some reason, only happen on windows xp. its fine on my vista.

might have to do with my jre version. gonna go see if there is a newer one.

I make SKINS @___@
http://rarez.jaxboards.com

^ Top
-/+
Users Viewing This Topic